R&J Ski School the best ski school in Poiana Brasov with international ski instructors ISIA

Lectii de schi pentru adulti

Lecții schi pentru adulți si copii in Poiana Brasov

Centrul de schi R&J ofera lectii de schi pentru adulti cu posibilitatea de a învăța fie 1: 1 cu un instructor de schi privat , fie să se alăture uneia dintre lecțiile noastre de grup pentru adulți. Instructorii de schi si snowboard sunt calificati la nivel international si pregatiti pentru lectii de schi pentru orice varsta si nivel.

Cu pasiunea noastră nelimitată pentru schi și o bogata experienta dobândita de-a lungul mai multor decenii în învățământul de schi, sunt cea mai bună garanție pentru o intrare sigură și rapidă în lumea schiului și un succes de învățare 100% pentru începătorii de schi de toate varstele! Nu este niciodată prea târziu pentru experiențe si coborari de neuitat pe partiile din statiuna Poiana Brasov.

Lectii de schi pentru adulti si copii cu R&J cea mai renumita scoala de schi din Romania. Instructori de schi calificati sa predea lectii de schi pentru orice varsta si nivel.
Lectii de schi pentru adulti si copii in Poiana Brasov
Scoala de schi R&J – Poiana Brasov

La R&J îl invităm pe copilul din tine să se distreze pe măsură ce înveți să descoperi și să-ți îmbunătățești abilitățile de schior. Lecțiile noastre pentru adulți oferă programe pentru fiecare nivel de schior sau snowboarder, de la primul contact cu zapada, pana la cei ce doresc sa isi imbunatateasca tehnica de schi.

Lectii de schi pentru adulti si copii cu cea mai buna scoala din Romania, cu experienta de peste 30 de ani
Lectii de schi pentru adulti si copii in Poiana Brasov

R&J va ofera o gamă largă de activități pentru sporturile pe zăpadă. Indiferent dacă vă pregătiți pentru o excursie la munte si aveti nevoie de un ghid sau doriți să luati lectii de schi sau snowboard de la nivelul de incepatori pana la avansati. Indiferent de experiența dvs., dacă sunteți un începător complet sau un impatimit al schiului, avem o lecție de grup pentru a vă ajuta să învățați noi abilități sau să le perfecționați pe cele vechi.

In functie de optiunea pe care o alegeti, in grup se vor alătura si alte persoane cu aceeași experiență sau abilitate ca a dumneavoastra sau, dacă sunteți începător, vi se vor alătura și alții care nu au pus niciodată piciorul pe partie!

Suntem aici pentru dumneavoastra!

R&J Ski Team Poiana Brasov

book online ski lessons in poiana brasov

Scroll to Top
Call Now Button